REKISTERISELOSTE //  inarijarvenmelonta.fi

 

VERKKOSIVUJEN TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste sekä tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä.

REKISTERINPITÄJÄ

Lapland Outdoor Oy (Y-tunnus: 2616688-5)

Kylänpääntie 194, 04240 Talma

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Juuso Hietarinne

juuso.hietarinne@laplandoutdoor.fi

+358 40 018 0565

Lapland Outdoor Oy:n uutiskirje- ja asiakasrekisteri.

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Pidämme rekisteriä kaikistaLapland Outdoor Oy:n asiakkaista,  inarijarvenmelonta.fi -sivuston kautta uutiskirjeen tilanneista sekä  inarijarvenmelonta.fi-sivuston yhteydenottolomakkeen kautta yhteydenoton jättäneistä henkilöistä.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on pitää yllä Lapland Outdoor Oy asiakasrekisteriä asiakkaiden yhteydenottojen arkistoinnin ja käsittelyn sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Tietoja voidaan tarvittaessa käyttää Lapland Outdoor Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastointiin ja kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkosivustoillamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää Lapland Outdoor Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen, kuitenkaan luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Ulkopuolisia tahoja tässä eivät ole Lapland Outdoor Oy:n käyttämät asiakas- ja palvelusuhteen ylläpidosta vastaavat yhteistyökumppanit. Osa asiakasrekisteritiedoista saatetaan joissain tapauksissa siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten takia. Tietoja käsitellään ainoastaan Lapland Outdoor Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Lapland Outdoor Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Lapland Outdoor Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse sales@laplandoutdoor.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Yhteydenottolomakeen sisältö

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Lapland Outdoor Oy:n käytössä, paitsi Lapland Outdoor Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa lisäpalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei luovuteta Lapland Outdoor Oyy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, lukuunottamatta luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Lapland Outdoor Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilön henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää  inarijarvenmelonta.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee  inarijarvenmelonta.fi:n salasanasuojatulla palvelimella.

SEURAAMME VERKKOSIVUSTOMME KÄYTTÖÄ EVÄSTEILLÄ

Alempana lisätietoa evästeistä:  miten käytämme niitä sekä miten voit hallita niiden käyttöä.

Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä sivujamme.

1 MITÄ EVÄSTEET OVAT?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.

Evästeiden avulla pystymme mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivulle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mainoksiamme sivuillamme sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

2 SIVUSTOMME KÄYTTÄMÄT EVÄSTEET

Käytämme sivustollamme erilaisia evästeitä. Evästeitä voidaan jaotella sekä niiden keston että käyttötarkoituksen mukaan.

Keston osalta käytämme sekä väliaikaisia että pysyviä evästeitä. Väliaikaiset evästeet säilyvät vain siihen saakka, kunnes suljet selaimesi. Käytämme myös pysyviä evästeitä, jotka säilyvät pidemmän, ennalta määrätyn ajan.

Käyttötarkoitussidonnaisista evästeistä löydät tietoa alempana.

VÄLTTÄMÄTTÖMÄT

Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

SUORITUSKYKYÄ MITTAAVAT

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Nettisivumme käyttää Google Analytics –evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

Google Analytics privacy overview

Opt out of Google Analytics tracking

Sivustomme käyttää myös Facebookin ja Twitterin evästeitä. Näiden evästeiden keräämä tieto saatetaan siirtää ja tallentaa näiden toimijoiden palvelimille, jotka saattavat sijaita EU:n ulkopuolella.

TOIMINNALLISET

Toiminnallisten evästeiden avulla verkkosivumme muistavat valintasi (kuten käyttäjänimi, kieli tai alue) sekä tarjoavat parempia ja yksilöllisempiä ominaisuuksia.

KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEET

Sivuillamme on myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

Verkkosivumme saattaa hyväksyä näiden kolmansien osapuolten palveluiden evästeet. Näitä voivat olla esimerkiksi Facebook- tai Google-palveluiden kautta näytettävät mainokset.

3 MITEN EVÄSTEITÄ HALLITAAN JA MITEN NE POISTETAAN?

Suurin osa verkkoselaimista hyväksyy evästeet, mutta voit yleensä muuttaa selaimen asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Jos haluat selaimesi estävän evästeiden käytön, määritä asetukset selaimesi valmistajan ohjeiden mukaisesti (yleensä joko Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikossa). Yksityiskohtaisempia ohjeita saat osoitteesta www.aboutcookies.org.

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi. Evästeen tai evästeluokan käytöstä poistaminen ei vielä poista evästettä selaimestasi, vaan sinun on tehtävä se itse selaimesi kautta.

4 MUUTOKSET

Ilmoitamme muutoksistamme evästeiden käytön suhteen täällä. Saatamme myös korostaa muutoksia verkkosivuillamme.